joi, 30 septembrie 2010

Diabet zaharat de tip 3"

Oamenii de ştiinţă spun că poate au descoperit un necunoscut anterior formă de diabet, după ce a constatat creierul produce insulină, precum şi pancreasului.
Spre deosebire de alte tipuri de diabet, formularul - tip 3 numit de către SUA Brown Medical School echipa - nu este gândit să afecteze de zahăr din sânge.
Tipul 3 nivele afecteaza creierul insulină, şi pare să fie legat cu boala Alzheimer.
Echipa de cercetare apare în boala Jurnalul de Alzheimer.

De tip 1 şi diabetul de tip 2 apar atunci cand organismul este incapabil de a produce sau de a folosi insulina din pancreas.
diabet aşa-numitele "tip 3" se referă la mai mici decât nivelurile normale de insulina creierului nou descoperite, care pare să fie asociate cu boala Alzheimer într-un fel.
Oamenii de stiinta au cunoscut de ceva timp că persoanele cu diabet au un risc crescut de boala Alzheimer - cu până la 65%.
Ei au descoperit, de asemenea, că multe tipuri doi diabetici au depozite de o proteină din pancreas lor, care este similar cu depozitele de proteine găsite în ţesutul cerebral a persoanelor cu boala Alzheimer.
Cercetare a fost întâmplă pentru a afla ce uneşte cele două condiţii.
Dr Suzanne de la Monte si colegii sai de acum cred că este în jos pentru ceea ce sunt de asteptare diabet zaharat de tip 3.
Prin uita la rozătoare şi ţesutului cerebral post-mortem de la persoane cu boala Alzheimer au constatat că insulina şi proteinele sale conexe sunt de fapt produse în creier, şi că nivelurile reduse de ambele sunt legate de boala Alzheimer.
"Brain" insulină
Ei spun că această insulină şi factorii săi legate de creştere şi receptorii din creier sunt vitale pentru supravietuirea celulelor creierului.
Dacă acestea nu sunt produse la niveluri normale, celulele mor.
În cazul de Alzheimer, celulele care mor sunt localizate în partea din creier implicate în memorie, numit hipocampus.
Dr. de la Monte, care este un neuropatolog la Spitalul Rhode Island, a declarat: "Ceea ce am descoperit este că insulina nu este doar produse în pancreas, dar, de asemenea, în creier.

"Aceste anomalii nu corespund de tip 1 sau diabet zaharat tip 2, dar reflectă un proces boală diferită şi mult mai complexe, care provine din sistemul nervos central."
Nu numai face acest lucru deschide calea pentru tratament direcţionate către creier şi schimbă felul în care vedem boala Alzheimer, "se ridică posibilitatea unui diabet zaharat de tip 3", a spus ea.
"Implicaţia este că tratarea de tip 1 sau diabet zaharat tip 2 poate avea nici un impact asupra bolii Alzheimer. Credem ca agenti terapeutici trebuie să fie concepute în mod specific care influenţează acţiunile de insulină în creier", a spus ea.
Cathy Moulton, consilier de îngrijire la Diabetes UK, a declarat: "Până în prezent, studii privind o posibilă legătură între boala Alzheimer şi diabet au venit cu rezultate neconcludente.
"Mai mult de cercetare"
"Există unele dovezi care sugerează că slab controlat diabetul afecteaza, de asemenea, modul de funcţionare a creierului.
"Cu toate acestea, cercetarea mult mai mult pe o legătură între Alzheimer şi diabetul este necesar înainte de a putea trage concluzii ferme."
Un purtator de cuvant de la Alzheimer's Research Trust, a declarat: "Cercetatorii au crezut pentru ceva timp că rolul de insulină şi a factorilor sai de crestere sunt foarte importante in boala Alzheimer.
"Oamenii de ştiinţă au sugerat că legătura ar putea fi până la modificări moleculare afectate de insulină.
"Munca finanţat de Alzheimer's Research Trust este investighează în prezent acţionează insulină modul pe creier şi ar trebui să îmbunătăţească înţelegerea noastră de Alzheimer şi, sperăm, să conducă la cale de noi tratamente.
Profesorul Greg Cole, de la Universitatea din California, Los Angeles, "Boala Alzheimer Centrul de Cercetare, a declarat:" Aceasta este o constatare nou Este interesant faptul că creierul face niveluri foarte scăzute de insulină..
"Dar semnificaţia sa nu este clară. Niveluri sunt atât de mici că nu au fost detectate cu metode mai puţin sensibile. Nu cred că putem spune că sunt suficient de ridicate pentru materia.
"Bănuiesc că insulina creierul în sine nu este foarte semnificativă şi nici nu este deficitului său în boala Alzheimer şi, prin urmare, nu aş numi diabet zaharat de tip 3."
Dar el a declarat că există dovezi că diabetul şi boala Alzheimer sunt legate în vreun fel.

Dr medic  Karol Chami

Niciun comentariu: